28 Ocak 2012 Cumartesi

Benefitden yeni ciciler




Uzun zamandan sonra Benefitde 2012 yılında 4 güzel ürün çıkardı.Bunlardan 1.si yaklaşık 1 ay önce çıkan HighBeam ve MoonBeam'den sonra karşımıza çıkan SunBeam, SunBeam bronz alt tonları olan ışıltılı ve sedefli bir aydınlatıcı rengi biraz ten rengi gibi reviewlerini izledim ve yüzdeki duruşuna bayıldım! Ama türkiyeye nezaman geliceğini bilmiyorum Sephoradaki benefit bölümünde çalışan kadın sunbeam'in ne olduğunu bilmiyo bile hani madem orda çalışıyosun bari bi sitesine bak neler çıkmış neler var bi bak araştır şaka gibi resmen.Neyse ürünün ingilizce tanımı için tıktık.Ürün amerikada 26 dolara satılıyor yorumlar güzel.Bence türkiyedeki fiyatıda tüm Beam ürünleri gibi 95 lira olur.


Diğer üç ürünse daha 2 gün önce çıktı çıktı ama satışı yok şuan ve fiyatlarıda belli değil malesef.Dua edelimde türkiyeye gelsin ürünler çünkü hepsi muhteşem.İlk ürünümüz bi föndeten.Bu benefitin sayılı likit föntedenlerinin bi kaçyıl önce vardı 2-3 tane ama kaldırdılar şuan Benefitin üretdiği tek föndeten bu.Cicimizin adı hello flawless oxygen wow ismi tanıdık geldi dimi bu bizim meşhur hello flawless pudranın föndeteni. hello flawless mükemmel kapatıcıklıklı ama istersenizde çok sheer bi bitiş sağlayabiliceğiniz 15 spf içeriren bi pudra ben çok memlunum yakında tanıtımı gelicek buarada.Evet föndetenimizin pudramızdan farklarına gelelim. oil free yani yağ içermiyo ve spf 25 içeriyo kapatıcı özelliği hakkında hiç fikrim yok.Hello flawless pudrayla renk skalaları aynı oyüzden pudrayı kullanıyorsanız renk seçimi sizin için çok kolay olacaktır.

Bir diğer ürünse beni epey heyecanlandıran bi ürün bir palet, evet yanlış duymadınız benefit yeni bir palet çıkardı.Adı Cabana Glama tam bir yaz paleti kendisi içinde 3 tester 1 tam boy olmak üzere 4 ürün bulunuyor.Birincisi hepimizin hayran olduğu yüzdeki doğal duruşuyla dikkatleri üzerine çeken hoola bronzing powder'in 4gr ilk versiyonu, ikincisi sahte föndeten diye adlandırdığımız gençlerin ve cilt bozukluğu az olanların severek kullandığı some kind-a gorgeous'in 3.5 gr ilk küçük boyu söylemeden geçmiyim bu minnak föndetenin şuan benefitin kendi sitesinde satışı var 9 dolara satılıyor tatiller ve çanta için güzel bir tercih.3. ürünümüz 3lü bir far paleti bir benefit klasiği olarak tabiki doğal tonlarda bir palet pembemsi bir şampanya rengi açık kahverengi ve gözünüzde kolayca kontur yapabiliceğiniz bir koyu kahverengi farlar bulunuyor.Toplam 3.5 gr olan bu farların adları peach fuzz, bronze buzz and cocoa pizzazz.4. ürünüz i se posietintin minicik bir testeri kendisi 2.5 ml ama düzenli kullanımda 2-3 haftaya biter anca.Palet güz el ama Hoo la bronzer hariç tüm ürünlerin büyük boyları bende olduğu için almayı düşünmüyorum.

4. ve son ürünümüz ise high brow'un glow versiyonu high brow'a göre daha şampanya rengi gibi alt tonlarıda pempe gibi.Ama sedefli ve minicik ışıltıları var bence kaş altı için depilde elmacık kemikleri için çok daha güzel bi aydınlatıcı b u çünkü ben kaş altını aydınlatırken sedefli ve ışıltılı ürünleri tercih etmiyorum ama göz pınarları ve elmacık kemiklerinden söz ediyorsak hep sedefli ve küçük ışıltılı ürünleri göz önünde bulundurmayı seviyorum.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder